Samen in het spoor van Tom Dumoulin naar de top van Italiaanse Dolomieten-cols

Wielerreis vol topmomenten naar Stelvio, Umbrailpas en Gavia van 20 t/m 23 september

Dinsdag 23 mei 2017. Ik sta op ruim 2.500 meter hoogte op de Umbrailpas en kijk  uit naar de top van de Stelvio, 2.758 meter boven NAP. De weg is vrij, elke andere vierkante meter ligt nog onder een dik laag sneeuw. Prachtig, fascinerend beeld.

Naderende helicopters kondigen de komst van de Giro-renners aan, inclusief ‘roze’ Tom Dumoulin, op achterstand door zo bleek later een sanitaire stop. De blik in de ogen van Dumoulin toont niets van een verslagen renner. Krachtig komt hij boven, pijlsnel daalt hij af. Dinsdag 23 mei 2017, ik was erbij, vijf dagen later wordt deze dag pas echt historisch. Als eerste Nederlander wint Tom Dumoulin de Ronde van Italië.

Rondom de Kerstdagen plan ik jaarlijks mijn sportieve agenda. Eén van mijn topmomenten in 2019 weet ik al sinds die dag in mei:  een terugkeer naar daar waar Tom Dumoulin Oranje sportgeschiedenis schrijft. In het spoor van de sportheld van 2017 zelf de Umbrailpas, de Stelvio en de al even befaamde Gavia beklimmen.

En u? Ik daag u uit deze belevenis van vrijdag 20 tot en met maandag 23 september mee te maken. U verblijft in het centrum van Bormio, aan de voet van de Stelvio, in een luxueus hotel (inclusief ontbijt, lunch en diner). Onder professionele begeleiding van onder andere Johan van der Velde (Man van de Gavia, drievoudig winnaar puntenklassement Giro!!) maakt u zowel op de zaterdag als zondag schitterende tochten; u stijgt naar ongekende hoogte. De prijs van € 1.065,– is inclusief adviezen op vlak van training, voeding, materiaal en kleding, plus trainingsdagen in Berg en Dal en de Ardennen.

Geef u nu op door mij via tjerry@topmomenten.nl  een mail met uw voor- en achternaam, volledig adres, geboortedatum en telefoonnummer. Heeft u nog vragen, wilt u nog nadere info? Bel me: 06-308 501 70.

Samen op naar hele mooie topmomenten!

Met sportieve groeten, Tjerry van Schijndel