Topmomenten.nl

Training, coaching en advisering

Ambitieuze managers en verkopers échte topsporters…

Sport & business gaan hand-in-hand. De overeenkomsten tussen het beoefenen van topsport en het succesvol zijn op zakelijk (en privé) terrein zijn legio. Topmomenten.nl stelt dan ook dat ambitieuze managers en verkopers échte topsporters zijn.

Topmomenten.nl is powered by Klant + Co, het bureau dat u in de persoon van Tjerry van Schijndel graag faciliteert bij het bereiken van uw doelstellingen.

De aanpak van Klant + Co is 100% maatwerk en volledig praktijkgericht. Het startpunt is de huidige situatie en het doel is de gewenste situatie. De inhoud van het adviserings-, trainings- en/of coachingstraject is volledig gericht op vaardigheden, tips, handvatten, middelen en/of prikkels om het beoogde resultaat te bewerkstelligen. Implementatie en borging zijn daarbij sleutelwoorden.

Staat u als manager en/of verkoper persoonlijk in de startblokken voor een uitdaging, voor het leveren van nieuwe prestaties, voor het verder ontwikkelen van uw organisatie? Maak er échte Topmomenten van! Passievol en resultaatgericht. Graag powered by Klant + Co.