Tjerry van Schijndel

Sport & business!

Tjerry van Schijndel is zo’n twintig jaar zelfstandig adviseur, trainer en coach, met als speerpunten management, sales en marketing. Daarvoor bekleedde hij diverse sales-, management- en directiefuncties in de uitgeverswereld en retail. Zijn ervaringen deelt hij graag met ondernemers, om te dienen als “hulpmiddel” voor hun succes. Zijn adviezen, coaching en training kenmerken zich altijd door hoge mate aan praktijk- en klantgerichtheid en zijn altijd 100% maatwerk.

Enkele kenmerkende citaten van Tjerry van Schijndel zijn:

“Mijn belangrijkste opleiding zijn de jaren op de afdeling groenten en fruit van een Edah-supermarkt.”

“Vaak hoor ik van ondernemers en hun werknemers ‘als ik dit had gedaan, dan…’; maar als telt niet!”

“Trainen en coachen van medewerkers is enkel en alleen succesvol als het in nauwe samenwerking met zijn of haar leidinggevende gebeurt.”

Sport & business laat Tjerry van Schijndel vaak hand-in-hand gaan. In de jaren negentig behoorde Tjerry van Schijndel tot de subtop van de Nederlandse lange afstandsatletiek. Met als persoonlijke besttijden 30 minuten en 46 seconden op de 10 kilometer, 1 uur, 8 minuten en 40 seconden op de halve marathon, en 2 uur en 27 minuten op de marathon, ontpopte hij zich tot een prima atleet. Tjerry van Schijndel werd ook één keer Nederlands kampioen berglopen en nam twee keer deel aan het WK berglopen.

Tjerry van Schijndel
tjerry@klantenco.nl
06-308 501 70

Auteur van: